A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Южненської міської ради
Одеського району Одеської області

Новини

Сертифікація - 2024

Український центр оприлюднив загальні характеристики тестів незалежного тестування фахових знань та вмінь учителів початкових класів, учителів української мови і літератури та учителів математики, які виявлять бажання взяти участь у сертифікації педагогічних працівників у 2024 році.

11:29 22.12.2023

Працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників вступили в Южненську міську організацію профспілки працівників освіти і науки України

Працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників вступили в Южненську міську організацію профспілки працівників освіти і науки України (кер. Нікулі Ф. Г.) Профорганізатором обрано Кондратюка Д.О.

14:52 09.12.2023

Подальша реєстрація дітей дошкільного віку для отримання направлень до закладів дошкільної освіти Южненської міської територіальної громади

Подальша реєстрація дітей дошкільного віку для отримання направлень до закладів дошкільної освіти Южненської міської територіальної громади буде здійснюватися через сайт https://reg.isuo.org/

16:12 03.12.2023

У партнерстві з Міністерством освіти і науки України та за підтримки Посольства США в Україні Prometheus запускає Всесвітній онлайн-університет.

Це проєкт, який покликаний створити унікальну освітню систему та забезпечити рівний доступ до знань для всіх українців. У його межах протягом трьох років Prometheus вперше перекладе українською мовою 50 найкращих онлайн-курсів — вони будуть розміщені безплатно на платформі.

14:01 03.12.2023

Вебплатформа дистанційного навчання Всеукраїнська школа онлайн поповнилася новими навчальними відео

Вебплатформа дистанційного навчання Всеукраїнська школа онлайн https://lms.e-school.net.ua/ поповнилася новими навчальними відео до курсів «Математика НУШ 5, 6 клас», «Природнича галузь НУШ 5, 6 клас», «Українська мова НУШ 5, 6 клас», «Алгебра 7 клас».

17:00 02.12.2023

Вхід для адміністратора