A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Южненської міської ради
Одеського району Одеської області

Новини

Всеукраїнська акція-флешмоб "Україна назавжди"

Центр професійного розвитку педагогічних працівників Южненської міської ради нещодавно відзначив свою першу річницю, та за цей рік ми зуміли зарекомендувати себе на освітянській ниві не тільки южненської громади та області, а і всієї України! Пишаюся своїм колективом, який генерує та втілює в життя найсміливіші ідеї та проєкти. Вдячна за співпрацю всім освітянам южненської громади - ви найкращі!!!

16:51 23.09.2021

Cемінар –практикум «Мистецький колаж»

Cемінар –практикум «Мистецький колаж» відбувся  06 травня в актовій залі ЦПРПП ЮМР. Під час проведення майстер класу з виготовлення весняних квітів усі присутні відчули справжній подих весни та отримали нескінченний заряд бадьорості та енергії. Усі присутні мали змогу поділитися власним педагогічним досвідом та ефективними методами та прийомами, якими педагоги користуються у своїй педагогічній діяльності.

16:17 06.05.2021

Міський етап заочного конкурсу звітів про роботу роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед закладів загальної середньої освіти Южненської міської територіальної громади

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») є системною формою роботи з національно-патріотичного виховання дітей й охоплює школярів різних вікових груп. Наразі в кожному закладі загальної середньої освіти створено курені, що складаються із роїв козачат, джур та «молодих козаків». Серед роїв молодшої вікової групи з  22 березня до 1 квітня 2021 року тривав міський етап заочного конкурсу звітів про роботу роїв Гри «Сокіл» («Джура»). На розгляд експертної комісії (журі) було представлено звіти п’яти роїв із ЗЗСО №1 (1), АШГ (3) та ЗЗСО ім.В.Чорновола (1).

15:32 14.04.2021

Вишкіл "молодих козаків"

Курінь ім. Миколи Міхновського взяв участь у вишколі "молодих козаків" та джур із змагання "Саперна підготовка," було організовано ЦПРПП ЮМР за участі капітана Скибицького Артема Олександровича, начальника штабу батальйона територіальної оборони Южненського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Окрема подяка за організацію та допомогу, консультанту ЦПРПП ЮМР Шаповаловій Юлії Станіславівні.

16:13 29.03.2021

207-ої річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченка

Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Южненської міської ради Одеської області»(ЦПРПП ЮМР) з метою відзначення 207-ої річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченка, розвитку читацької компетентності та поширення україномовного контенту, покликаного формувати позитивне ставлення до української мови та культурних надбань українського народу серед дітей та учнівської молоді закладів освіти Южненської міської територіальної громади,  організувала та провела онлайн-конкурс «І лине до серця Шевченкове слово».

16:20 10.03.2021

Семінар Одеської обласної школи виховників джур з національно-патріотичного виховання.

Сьогодні, 3 березня 2021 року, в Центрі професійного розвитку педагогічних працівників Южненської міської ради відбувся семінар Одеської обласної школи виховників джур з національно-патріотичного виховання.

16:23 03.03.2021

Міський семінар – практикум для вчителів фізичної культури

Інформуємо, що відповідно до плану роботи ЦПРПП ЮМР 02 березня 2021 року відбувся міський семінар – практикум для вчителів фізичної культури з теми «Шляхи підвищення ефективності освітнього процесу на уроках фізичної культури. З досвіду роботи».

16:17 02.03.2021

Вхід для адміністратора