A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Южненської міської ради
Одеського району Одеської області

Новини

Конкурс звітів про роботу роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Котигорошко»

Наразі ми перебуваємо в умовах режиму воєнного стану, зумовленого збройною агресією російської федерації проти України. Але продовжуємо активне джурівське життя: з 03 по 05 травня 2022 року провели міський етап заочного конкурсу звітів про роботу роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Котигорошко» (молодша вікова група) серед закладів загальної середньої освіти Южненської міської територіальної громади.

16:05 16.05.2022

Тренінг на тему "Профілактика емоційного вигорання"

Сьогодні відбувся унікальний, за щирістю та включенням учасників захід:  психологічний тренінг на тему "Профілактика емоційного вигорання". Актуальний, корисний, проведений на базі АШГ  в дружній атмосфері (за словами учасників). Співорганізацторами заходу стали наші надійні партнери - психологи-волонтери зі "Співдія Хаб Одещина".  Всі учасники - неймовірні! Віддаєш - отримаєш! Сьогодні ми віддавали і отримували, працювали в групах та ділилися власними емоціями, почуттями, переживаннями. Утворення "Співдія Хаб Одещина" - це реалізація в нашому регіоні ініціативи Офісу Президента України за підтримкою міністерств, зокрема Міністерства молоді та спорту України та Одеської обласної військової адміністрації. Ця унікальна позиція розташована на базі обласного закладу позашкільної освіти. Ваша робота надзвичайно важлива! Всім дякую, друзі, за потужний день. Разом! Все буде Україна! #СпівДія_Хаб_Одещина

17:49 28.04.2022

Співпраця з ІРЦ ЮМР

Сьогодні спільно з ІРЦ ЮМР був проведений захід для профілактики професійного вигоранню педагогів. Були обговорені шляхи подолання та відпрацьовані практичні вправи для подальшого впровадження в закладах освіти міста. Захід пройшов в позитивній та затишній атмосфері та залишив по собі яскраві враження та емоції. Далі буде...

14:59 15.04.2022

Засідання обласної Школи «Консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників як соціальний лідер в освітньому середовищі»

Відповідно до плану роботи кафедри освітньої політики КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» з метою координації діяльності центрів професійного розвитку педагогічних працівників у межах проєкту «Соціальне партнерство – майстерня майбутнього» 26 січня відбулося перше засідання обласної Школи «Консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників як соціальний лідер в освітньому середовищі» за темою «Критерії соціального партнерства». Керівник та модератор школи - Г. Болдирєва, завідувачка науково-методичної лабораторії соціального партнерства та міжнародної діяльності.

14:55 27.01.2022

«Майндфулнес та додаткові ресурси для безконфліктної комунікації»

15 листопада 2021 року на базі ЗЗСО №2 ЮМР відбулось заняття з елементами тренінгу «Майндфулнес та додаткові ресурси для безконфліктної комунікації» для вчителів початкової школи. Провели його психолог ЦПРПП ЮМР Руденко Жанна та консультант ЦПРПП ЮМР Рождественська Аліса, спільно з практичним психологом школи Митрофанською Наталею. Мета заходу – надати педагогам інформацію про нові методи та практики, як додатковий ресурс для зменшення тривожності, збільшення рівня уваги, покращення якості мислення, почуттів, турботи про інших. Зустріч почалась з вправи «Ранкове коло», яка створила дружню атмосферу та налаштувала на подальшу роботу. Вправа «Майндфулнес і мистецтво їсти шоколад», проведена Митрофанською Наталею, була не тільки корисною, але й смачною. Практика усвідомлення зв’язку фізичного та емоційного всім сподобалась та покращила настрій. Психолог ЦПРПП ЮМР Руденко Жанна навела приклади практичних вправ для зняття стресу при конфліктних ситуаціях. Вправи направлені на стимулювання роботи мозку, профілактики емоційного вигорання за допомогою музичних творів, а також підвищення стресостійкості педагогів корисним харчуванням. Використовувати такі вправи педагоги зможуть, як вдома індивідуально, так і в класі з дітьми. На завершення заняття, консультантом ЦПРПП ЮМР Рождественською Алісою, була проведена вправа-візуалізація «Безпечне місце». Дуже цінним для нас був зворотний зв'язок від педагогів, які одразу почали планувати, як будуть використовувати отримані нові навички у майбутньому.

14:48 16.11.2021

Завершальний етап триденного навчального семінару-практикуму "Надання домедичної допомоги"

Сьогодні на базі ЦПРПП ЮМР відбувся завершальний етап триденного навчального семінару-практикуму "Надання домедичної допомоги", в рамках вишколу інструкторської ланки гри "Сокіл"("Джура").

17:22 09.11.2021

Урочисте відкриття І (міського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

МИ – стартували! 5 листопада 2021 року біля пам’ятника Героям Небесної Сотні в м.Южне зібралися на урочистості з нагоди відкриття І (міського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») -2022 джури роїв: «Кіборги» куреня імені Сергія Кемського, «Соколята» куреня імені Петра Франка, «Південний Сокіл» куреня імені Миколи Міхновського, «Побратими» куреня імені Івана Липи, «Лицарі козацтва» куреня імені Івана Мірного, «Вільні чайки» куреня імені Миколи Руденка.

14:08 07.11.2021

Семінар-практикум "Перша допомога при травмах"

На базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників Южненської міської ради 27 жовтня відбувся семінар-практикум "Перша допомога при травмах" (вишкіл інструктарської ланки гри "Сокіл"("Джура") за участю лікаря медицини невідкладних станів КНП "Южненська міська лікарня Южненської міської ради " Чернієнка Сергія Сергійовича.

15:55 28.10.2021

Вхід для адміністратора