A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Южненської міської ради
Одеського району Одеської області

17.04.2024 - засідання атестаційної комісії

Дата: 17.04.2024 17:48
Кількість переглядів: 7

Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання педагогічної діяльності, за якою визначається відповідність працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання.
17.04.2024 р. в управлінні освіти Южненської міської ради Одеського району Одеської області відбулося засідання атестаційної комісії, в склад якої увійшли і представники ЦПРПП ЮМР. На засіданні  атестували 8  педагогічних працівників. Відповідно до плану-графіку роботи представники  атестаційної комісії вивчали рівень професійної діяльності освітян, надавали методичну допомогу з питань підготовки до атестації. Оскільки основними принципами атестації є відкритість та колегіальність, гуманне та доброзичливе ставлення до педагогічного працівника, повнота, об’єктивність та системність оцінювання його педагогічної діяльності, атестаційна комісія керувалася інтересами педагогів і атестація пройшла в доброзичливій атмосфері. 
Варто зазначити, що в міжатестаційний період, дотримуючись умов атестації, всі педагогічні працівники пройшли курси підвищення кваліфікації, поглибили знання з теорії і методики навчання та виховання, психології та педагогіки, брали участь у заходах, організованих ЦПРПП ЮМР  як в ролі слухачів, так і в ролі доповідача  (Бабій О.М. - вихователька ЗДО "Барвінок").
Аналіз підсумків атестації свідчить про професійне зростання педагогів. 
Голова атестаційної комісії Баранецька О.Г.  подякувала  колегам за плідну та результативну роботу і побажала  вдалого завершення чергового етапу педагогічної діяльності. 

Вітаємо із успішним проходженням атестації! 


« повернутися

Вхід для адміністратора