A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Южненської міської ради
Одеського району Одеської області

26.02.2024 - відвідування занять в ЗДО "Барвінок" та уроку у Сичавській гімназії

Дата: 26.02.2024 19:21
Кількість переглядів: 7

26.02.2024 р. атестаційною комісією II рівня, до складу якої входять представники управління освіти ЮМР та ЦПРПП ЮМР було відвідано заняття в ЗДО "Барвінок" та урок у Сичавській гімназії.

Гостинно і привітно зустріли гостей адміністрація та працівники закладів. Вихователем середньої групи Бабій О.М. було проведено інтегроване заняття логіко-математичного спрямування "Білочкина скринька": велика кількість дидактичних та ігрових вправ, інтелектуальні ігри- висока працездатність дошкільнят підтримувалась за рахунок постійної зміни навчальної діяльності. Інтегроване заняття з розвитку мовлення та навколишнього середовища провела Швець О.М. - заняття пройшло пізнавально, як завжди, цікаво і захоплююче.

Урок засвоєння знань з предмету "Здоров'я, безпека та добробут", проведений Бубновою О.А., ознайомив дітей із умовами виникнення процесу горіння, принципами запобігання пожеж вдома і на природі. Школярі складали пам'ятки "Як запобігти пожежі", працювали в парах, активно виконували завдання вчителя.

Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямованих на всебічне та комплексне оцінювання педагогічної діяльності вчителів. Але слід зазначити, що виклики сучасності вимагають від учителів постійного пошуку нових видів діяльності, і в цьому творчому пошуку педагоги освітніх закладів, які сьогодні показали свою професійність, мають добрі здобутки.



« повернутися

Вхід для адміністратора