A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Южненської міської ради
Одеського району Одеської області

Посилання на онлайн-ресурси із штучним інтелектом, які можуть допомогти вчителям

Дата: 13.11.2023 14:29
Кількість переглядів: 7

1. IBM Watson Education - https://www.ibm.com/watson/education/ - Цей ресурс використовує штучний інтелект, щоб надати вчителям інструменти для персоналізованого навчання, оцінювання та аналітики. Він допомагає вчителям створювати індивідуальні плани навчання та отримувати рекомендації для кожного учня.

2. Cognii - https://www.cognii.com/ - Cognii використовує штучний інтелект для надання зворотного зв'язку та оцінювання письмових робіт учнів. Він допомагає вчителям швидко оцінювати та надавати індивідуальні рекомендації для покращення письмових навичок учнів.

3. Century Tech - https://www.century.tech/ - Цей ресурс використовує штучний інтелект для створення персоналізованих навчальних програм та завдань для кожного учня. Вчителі можуть використовувати Century Tech для моніторингу прогресу учнів та надання індивідуальних рекомендацій.

4. eSpark Learning - https://www.esparklearning.com/ - eSpark Learning використовує штучний інтелект для створення персоналізованих навчальних планів для кожного учня. Вчителі можуть використовувати цей ресурс, щоб знайти підходящі навчальні матеріали та завдання для своїх учнів.

TinyWow https://tinywow.com/- це набір безкоштовних онлайн-інструментів, які можуть допомогти та підвищити продуктивність. Серед інструментів, які надає TinyWow, можна виділити створення документів, ведення нотаток, складання списків та конвертацію та об'єднання файлів.

Education Copilot https://app.educationcopilot.com/sign-in можливості освітянам покращити свою роботу та підвищити успішність учнів. Однією з функцій, яку пропонує Education Copilot, є модуль "Workshop", який дозволяє освітянам створювати інтерактивні майстер-класи, заняття, що залучають учнів за допомогою мультимедійного контенту, такого як відео, зображення та тести. Освітяни можуть відстежувати прогрес учнів та надавати повідомлення через цю платформу. Мета Education Copilot - допомогти освітянам покращити свою методику викладання та сприяти успіху учнів.


« повернутися

Вхід для адміністратора