A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Южненської міської ради
Одеського району Одеської області

Зануртеся в майбутнє освіти з Bard: новим найкращим другом у світі навчання!

Дата: 01.11.2023 20:36
Кількість переглядів: 10

Вітаю!👋 Шановні колеги, ми хочемо Вам розповісти про нашого нового помічника у світі навчання - чатбот Bard. Цей інноваційний інструмент змінить ваш підхід до навчання та підготовки до уроків.

🔹 Чому Bard - Ваш найкращий помічник? Bard - це не лише чатбот. Це Ваш провідник у світ сучасних технологій навчання. Він допомагає Вам знаходити найактуальніші матеріали, вправи та ідеї для уроків. Завдяки йому, ваші уроки стають більш цікавими та захоплюючими для учнів.

🔹 Як зареєструватися на Bard? Реєстрація легка як ніколи! Для цього перегляньте гайд, який підготував для Вас консультант ЦПРПП ЮМР – Кондратюк Денис Олегович. Зайдіть на веб-сайт за посиланням :👉 Bard.google.com та слідуйте інструкціям на відео де за кілька хвилин ви отримаєте доступ до безмежних можливостей навчання.

🔹 Важливість технологій у Ваших руках! Ми віримо, що сучасні технології - це ключ до успішного навчання. Використовуйте Bard, щоб знайти нові підходи до Ваших уроків та зробити навчання цікавішим та ефективнішим!

🔹Ми віримо, що використання технологій - це ключ до успішного навчання. Тому ми закликаємо Вас поділитися своїм досвідом! Напишіть у коментарях👇, які технології Ви вже використовуєте під час підготовки до уроків. Нові ідеї завжди важливі!

https://www.facebook.com/100087410551179/videos/740660664560375


« повернутися

Вхід для адміністратора